Seminaarin puhujat

Astu hallitusuralle –seminaarin kulmakivi lepää kokeneiden hallitusammattilaisten puheenvuoroissa. Valitsemamme puhujat jakavat parhaimpia vinkkejään hallitusuran aloittamiseen ja sen menestyksekkääseen edistämiseen. Kuulemme myös heidän omia hallitusuratarinoitaan joista jokainen voimme oppia matkalla kohti hallitusammattilaisuutta. Olemme varanneet ohjelmaan riittävästi aikaa kysymyksiin ja keskusteluihin näiden hallitusammattilaisten kanssa.

Vuoden 2017 seminaarin puhujat on esitelty alla.

Krista Keräsen toiminnan muodostavat kolme kivijalkaa: konsultointi Innotiimi-ICG:ssä, hallitustyöskentely sekä Laurea-ammattikorkeakoulun innovaatioprojektit. Krista toimii tällä hetkellä Package Testing and Research Oy:n ja Rantalainen Oy:n hallituksissa.

Pohjan nykyiselle työskentelylle ovat luoneet vuodet pk-yrittäjänä Juhlapalvelu Gourmande Oy:ssä ja lehtorina-projektipäällikkönä-johtajana Laureassa. Lisäksi Krista on väitellyt yhteiskehittämisestä Cambridgen yliopistossa. Krista onkin intohimoinen yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun ja pelillistämisen puolesta puhuja.  Vuonna 2013 hän voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla.


Seminaarin toinen puhuja on Board Professionalissakin vaikuttava Sallamaari Muhonen. Sallamaari on juontaja, moderaattori ja viesinnän amattilainen. Viime vuosina Sallamaari on toiminut viestintäkonsulttina Netprofile Finland Oy:ssä sekä Valtioneuvoston kansliassa ministerin avustajana. Työnsä ohella Sallamaari toimii HOK Elannon, Kevan ja Helsingin historiallisia kortteleita elävöittävän kiinteistökehittäjä Helsingin Leijona Oy:n hallituksissa. Lisäksi hänen varhaiselta työuraltaan löytyy myös tv-juontoja ja esiintymisiä ohjelmissa Suomi soikoon, Joka kodin asuntomarkkinat, Kymppitonni, Speden spelit, Suomen tietoviisas, Kolmosvisa ja Levyraati.

 

 

Kati Hagros on diplomi-insinööri ja valtiotieteiden maisteri. Hän toimii tällä hetkellä Aalto-yliopiston Chief Digital Officerina. Lisäksi Kati on hallituksen jäsen Tokmanni Oyj:ssä, Siili Solutions Oyj:ssä ja Nixu Oyj:ssä. Katilla on kahdenkymmen vuoden kansainvälinen kokemus johtotehtävistä logistiikan, strategian, laadun ja IT:n alueilla, muun muassa Koneen ja Nokian palveluksessa. Kati Hagros on valittu vuoden CIO:ksi Suomessa vuonna 2014.

 

 

Neljäs ja viimeinen puhujamme julkistetaan pian.